دلم خواست تو این چالش شرکت کنم همین :/
1- راست دستین یا چپ دست؟ چپ دست (الکی مثلا میخوام متفاوت باشم)
2- نقاشی تون در چه حده ؟ توی نقاشی خیلی حرف دارم داوینچی که معرف حضورتون هست از آخر رقیب ایشون هستم
3- اسمتونو دوست دارین ؟ صد البته اره
4- شیرینی یا فست فود ؟ هر دوش
5- دوست دارین قد همسر آیندتون تقریبا چند سانت باشه؟ (سانت بگینااا) خیلی از پسرا تو این عقیدن قد کوتاهتر اما من هم سانت خودم رو ترجیح میدم
6- عمو یا دایی؟ جفتش با هم عشقن
7- خاله یا عمه؟ مگه میشه مهربونیای جفتشون رو نادیده گرفت
8- عدد مورد علاقتون؟ به عشق ویندوز همیشه ماندگار 7
9- اولین وبی که زدین رو حذف کردین؟ برمیگرده به اخرای دهه هشتاد نمیدونم شاید حذف کرده باشم شاید هم بلاگفا پوده :|
10- با کی بیشتر از همه صمیمی این، تو بیان؟ بلاگرای بیان همه رفقای منن گاهی بروز شده ها رو میخونم نوشته هاشون خیلی خوب و جذابه اگه اسم ببرم امیررضا کامیار، دختر کدنویس ، استلا، ته تغاری زمستون ، محمدرضا، نویسنده آشنا
11- بابا و مامانتون تو بیان، کی عه ؟ به اون درجه نرسیدم البته اگه برسم هم خودم جزو باباهای بیان محسوب میشم
12- رو جنس مخالف کراشی؟ اگه به معنای دوست داشتن باشه هرکی که برای علایقش تلاش میکنه اره
13- مترو یا قطار ؟ صد در صد قطار
14- به نظرت شادی ینی چی ؟ از دید من یعنی خوشحالی کسی که کمکش میکنی
15- سه تا از صفاتت؟ به نظرم این سوالو باید دوستان جواب بدن کامنتا سه تا از صفات پسر ارشد زمستون رو بگید :)
16- اگه میتونستی هویتت رو عوض کنی، دوست داشتی جای کی باشی؟ جای خود خودم شعاری حرف نمیزنم اما خود واقعیم رو بیشتر از هرکسی دوست دارم
17- الان از چی ناراحتی یا چی اذیتت میکنه؟ ناراحت که نمیتونم بگم ولی اذیت اینکه دچار افسردگیم
- به چی اعتیاد داری؟ قاعدتا باید بگم اینترنت اما چون حوزه کاریمه اعتیاد محسوب نمیشه
19- اگه میتونستی یه جمله بگی که کل دنیا بشنوه، چی میگفتی ؟ به دنیا نمیدونم اما به حکومت های دیکتاتوری و فمنیست میگفتم بس کنید همه باید با هم مشارکت داشته باشن تا جهان پیشرفت کنه
20- پنج تا چیز که خوشحالت میکنه؟ فیلم دیدن پیاده روی تمرین کردن همه ی اینا هست اما یه پیام از اینکه با راه حل من مشکل دیگران حل شده خوشحالترین اتفاق برامه
21- اگه میتونستی به عقب برگردی چه نصیحیتی به خودت میکردی؟ مطالعمو بیشتر می کردم
22- چه عادتا/رفتارایی دارین که باعث آزار بقیه ست؟ اینکه فعلا ثبات ندارم
23- صبحا اگه مامان/بابات بیدارت میکنه چجوری اینکارو انجام میده؟ تایم جوری که من صبحا میخوابم پا نمیشم
24- کراشاتون تو مدرسه؟ (با ذکر جزییات) مگه همجنس بازم
25- تا حالا شده به یکی اشتباه پیام بدین و دردسر بشه ؟ شده اما دردسر نشده
26- به جمله تاثیرگذار برا مخ زنی؟ جمله نیاز نیست برای مخ زنی باید سنگ پرت کنی سمتش تا بخوره به مخش (مگه همین نیست؟)
27- چه فرقی بین شما تو فضای مجازی با اونی که تو وافعیت هستین وجود داره؟ فرقی نیست اما فکر میکنم مجازی یکم رک تر حرفمو میزنم
28- یه دروغی که اینجا به ما گفتین؟ ارور 404
29- تو بیان چندتا اکانت دارین؟ 2 تا
30- اولین دوستتون تو بیان؟ تو بیان نمیشه گفت خب با امیر رضا کامیار قبلا تو سرویس دیگه دوست بودیم اون پوکید اومدیم بیان اما بعدش دختر کدنویس
31- چندبار تو وبتون چس ناله گذاشتین؟ چس ناله اسمشو نمیشه گذاشت اما حرف های ی و طعنه برانگیز زیاد
دقت کردین تو چالشی که یومیکو گذاشته شماره 6 9 وجود نداشت
درباره این سایت