دلم خواست تو این چالش شرکت کنم همین :/

1- راست دستین یا چپ دست؟ چپ دست (الکی مثلا میخوام متفاوت باشم) laugh

2- نقاشی تون در چه حده ؟ توی نقاشی خیلی حرف دارم داوینچی که معرف حضورتون هست از آخر رقیب ایشون هستم cheeky

3- اسمتونو دوست دارین ؟ صد البته اره

4- شیرینی یا فست فود ؟ هر دوش

5- دوست دارین قد همسر آیندتون تقریبا چند سانت باشه؟  (سانت بگینااا) خیلی از پسرا تو این عقیدن قد کوتاهتر اما من هم سانت خودم رو ترجیح میدم

6- عمو یا دایی؟ جفتش با هم عشقن

7- خاله یا عمه؟ مگه میشه مهربونیای جفتشون رو نادیده گرفت

8- عدد مورد علاقتون؟ به عشق ویندوز همیشه ماندگار 7 laugh

9- اولین وبی که زدین رو حذف کردین؟ برمیگرده به اخرای دهه هشتاد نمیدونم شاید حذف کرده باشم شاید هم بلاگفا پوده :|

10- با کی بیشتر از همه صمیمی این، تو بیان؟ بلاگرای بیان همه رفقای منن گاهی بروز شده ها رو میخونم نوشته هاشون خیلی خوب و جذابه اگه اسم ببرم امیررضا کامیار، دختر کدنویس ، استلا، ته تغاری زمستون ، محمدرضا، نویسنده آشنا

11- بابا و مامانتون تو بیان، کی عه ؟ به اون درجه نرسیدم البته اگه برسم هم خودم جزو باباهای بیان محسوب میشم laugh

12- رو جنس مخالف کراشی؟  اگه به معنای دوست داشتن باشه هرکی که برای علایقش تلاش میکنه اره

13- مترو یا قطار ؟ صد در صد قطار

14- به نظرت شادی ینی چی ؟ از دید من یعنی خوشحالی کسی که کمکش میکنی

15- سه تا از صفاتت؟ به نظرم این سوالو باید دوستان جواب بدن کامنتا سه تا از صفات پسر ارشد زمستون رو بگید :)

16- اگه میتونستی هویتت رو عوض کنی، دوست داشتی جای کی باشی؟ جای خود خودم شعاری حرف نمیزنم اما خود واقعیم رو بیشتر از هرکسی دوست دارم

17- الان از چی ناراحتی یا چی اذیتت میکنه؟ ناراحت که نمیتونم بگم ولی اذیت اینکه دچار افسردگیم

- به چی اعتیاد داری؟ قاعدتا باید بگم اینترنت اما چون حوزه کاریمه اعتیاد محسوب نمیشه

19- اگه میتونستی یه جمله بگی که کل دنیا بشنوه، چی میگفتی ؟ به دنیا نمیدونم اما به حکومت های دیکتاتوری و فمنیست میگفتم بس کنید همه باید با هم مشارکت داشته باشن تا جهان پیشرفت کنه

20- پنج تا چیز که خوشحالت میکنه؟ فیلم دیدن پیاده روی تمرین کردن همه ی اینا هست اما یه پیام از اینکه با راه حل من مشکل دیگران حل شده خوشحالترین اتفاق برامه

21- اگه میتونستی به عقب برگردی چه نصیحیتی به خودت میکردی؟ مطالعمو بیشتر می کردم

22- چه عادتا/رفتارایی دارین که باعث آزار بقیه ست؟ اینکه فعلا ثبات ندارم frown

23- صبحا اگه مامان/بابات بیدارت میکنه چجوری اینکارو انجام میده؟ تایم جوری که من صبحا میخوابم پا نمیشم laugh

24- کراشاتون تو مدرسه؟ (با ذکر جزییات) مگه همجنس بازم cool

25- تا حالا شده به یکی اشتباه پیام بدین و دردسر بشه ؟ شده اما دردسر نشده

26- به جمله تاثیرگذار برا مخ زنی؟ جمله نیاز نیست برای مخ زنی باید سنگ پرت کنی سمتش تا بخوره به مخش sad (مگه همین نیست؟)

27- چه فرقی بین شما تو فضای مجازی با اونی که تو وافعیت هستین وجود داره؟ فرقی نیست اما فکر میکنم مجازی یکم رک تر حرفمو میزنم

28- یه دروغی که اینجا به ما گفتین؟ ارور 404

29- تو بیان چندتا اکانت دارین؟ 2 تا

30- اولین دوستتون تو بیان؟ تو بیان نمیشه گفت خب با امیر رضا کامیار قبلا تو سرویس دیگه دوست بودیم اون پوکید اومدیم بیان اما بعدش دختر کدنویس

31- چندبار تو وبتون چس ناله گذاشتین؟ چس ناله اسمشو نمیشه گذاشت اما حرف های ی و طعنه برانگیز زیاد

دقت کردین تو چالشی که یومیکو گذاشته شماره 6 9 وجود نداشت frown

پسر ارشد زمستان پاسخگو سوالات یک چالش

تو ,رو ,اگه ,دوست ,بیان ,هم ,اگه میتونستی ,تا از ,دختر کدنویس ,بیشتر از ,سه تا

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدایا به امید تو آموزش کامپیوتر بازار کار | آموزش کامپیوتر ، برنامه نویسی و امنیت I LOVE BTS&ARMY مسلم مراد ※ G)IDLE-FANS ※ ویزای تضمینی شینگن Top designers هواتو ... zoodnews انجمن شهرسازی و معماری افلاک